TOP5 applikáció tartalomgyártáshoz - Aidamedia - Online Marketing Ügynökség, Közösségi Kommunikáció, Hirdetés kezelés

TOP5 applikáció tartalomgyártáshoz

TOP5 applikáció tartalomgyártáshoz

Mindenki szeretne tökéletes posztokat készíteni közösségi felületeire, viszont nem mindenki engedheti meg magának, hogy alkalmazzon vállalkozásában egy profi grafikust, aki ellátja a tartalomgyártással kapcsolatos teendőket.

Jöjjön 5 olyan applikáció, amit ha ügyesen megtanulsz használni, akkor profi postokat tudsz majd készíteni.

Lightroom
Ezt a nevet már hallhattad, ugyanis a világ egyik legnépszerűbb fotószerkesztő programjának telefonos alkalmazásáról van szó. A Lightroom ügyes használatával tudod elérni azt, hogy olyan egységes stílusú és varázslatos Instagram feeded legyen, mint egy influencernek.

Photoshop
A Lightroom tesója, de ő nem az atmoszféra, fény és színvilág kialakításában verhetetlen, hanem inkább a kép formázásában. Képes belőni a helyes perspektívát, megszüntetni a piros-szemet, eltüntetni bőrhibákat és kiszedni a zajt (szemcsésséget) a képekből.

Snapseed
Tökéletes, ha nincs elég hely a telódon a Photoshopnak. A Snapseed végtelen lehetőséget kínál a szerkesztés terén. A legegyszerűbb képkivágástól, a bőrhibák kiretusálásáig mindenfélét tudsz vele varázsolni, hogy képeid tökéletesek legyenek.

Canva
Ezzel az alkalmazással felhasználhatod saját fotóidat és a programban elérhető ingyenes képeket is, melyekhez előre designolt elemeket illeszthetsz, valamint feliratozhatod is az adott anyagot. Szerkeszthetsz flyert, posztert, borítóképet, storyt, postképet és még millió mást, akár a rendelkezésre álló sablonok segítségével is.

Storymaker
A Storymaker, ahogy a nevéből is sejtheted, grafikailag felturbózott storyk készítésére alkalmas. A sablonok használatával így ízlésesebben oszthatod meg képeidet történetedben, vonzóbbá téve tartalmadat.

Ha a kis app-listánk után is úgy érzed, hogy inkább egy grafikus kéne a csapatodba, akkor keresd fel a miénket, hogy a telefonos szerkesztők helyett, egy képzett szakember, profi designer programokkal elkészítse céged arculatát és új ruhába öltöztesse közösségi felületeidet.

Kövesd blog sorozatunkat, melynek következő részeiben eláruljuk, milyen a tökéletes Instagram fiók.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük