n1234 North Avenue Luke Lanen
nSouth Bend, IN 360001n
n987.654.3216n
n987.654.3217n
ninfo@easyhost.comn
nsupport@easyhost.comn
0
Your cart is empty
n1234 North Avenue Luke Lanen
nSouth Bend, IN 360001n
n987.654.3216n
n987.654.3217n
ninfo@easyhost.comn
nsupport@easyhost.comn

KERESD ONLINE MARKETING ÜGYNÖKSÉGÜNKET

Online marketing ügynökségünk örömmel várja kérdéseidet! Írd meg, hogy miben segíthet csapatunk!
Szeretnéd felpörgetni online marketing kommunikációd? Online hirdetésekre lenne szükséged? Havidíjas online marketing menedzsment szolgáltatást szeretnél igénybe venni? Vagy egyedi ajánlatra lenne szükséged? Hívj minket és megalkotjuk álmaid kampányait, miközben előkelő helyre tornázzuk felületeidet az online térben.

Cím

1089 Budapest Vajda Péter utca 12. I 81-es épület

Az ajánlatkérés menete

Az ajánlat kiküldését követően 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, megválaszoljuk az esetlegesen felmerülő kérdéséket és igény szerint pontosítjuk az ajánlatot.

Van költsége az ajánlatkérésnek ?

Amennyiben az ajánlatkérés mögött valódi megrendelési szándék áll, az árajánlat elkészítése és az első konzultáció ingyenes. Ezen felül egy további egyeztetésre is lehetőség van az ajánlat részleteinek pontosítása érdekében.
Kérünk add meg neved, email címed, weboldalad linkjét és egy rövid leírást arról, hogy mire lenne szükséged, mi pedig 24 órán belül visszahívunk a részletekkel:
Az online marketing- és a kommunikációs stratégia felépítéséhez hasznos, ha ismerjük versenytársakat, a piacot, a konkurens termékeket és szolgáltatásokat. Egy megfelelő monitorozás sokat tud segíteni az ügyfél pozicionálásában és a marketing eszköztár megválogatásában.
Egy adott piaci ágazatba való betörés során mindig tekintettel kell a konkurenciára, hogyan és mit kínálnak, mik a marketing eszközeik, hogyan kommunikálnak, milyen a vendégkörük és mennyire népszerűek, milyen a kialakított kép róluk. A marketingkommunikációs tevékenység megtervezéséhez meg kell ismerni a versenykörnyezetet is, hogy rámutathassunk a különbözőségekre, előnyökre-hátrányokra.
online hirdetés kezelés citylight
online hirdetés kezelés flat lay
Számba kell venni a rendelkezésre álló erőforrásokat, az ügyfél vállalkozásának képességeit és realizálni kell annak erősségeit, gyengeségeit. Meg kell vizsgálni, miben különbözik versenytársaitól, milyen lehetőségei vannak a jövőben, milyen előnyei és hátrányai származnak a jelenlegi stratégiákat követve. Felmérjük az adott piac, termék, szolgáltatás, üzletág életképességét és rávilágítunk a stratégiailag fontos feladatokra.
A versenyhelyzet felmérését követően, a rendelkezésünkre álló információk alapján határozzuk meg árainkat. Így készítünk minden esetben egyénre szabott ajánlatot.