PR Szövegírás | KKV Online Marketing Ügynökség | Aida Media


PR Szövegírás

A PR szövegírás copywritereink egyik kedvenc szövegírói válfaja. A public relations szövegírás vagy ha úgy tetszik közönségkapcsolati cikkek és anyagok alkotása, az írott kommunikáció egyik legizgalmasabb formája.

PR szövegírás az Aida Mediánál

PR szakemberünk kiváló kapcsolatokat épített ki a különböző sajtóorgánumokkal, hírportálokkal, bloggerekkel, véleményvezérekkel, influencerekkel az elmúlt években megvalósított projektjei során. Legyen szó online vagy offline kampányról, klasszikus vagy modern megoldást kívánó kihívásról, személyre szabott PR kommunikációval állunk rendelkezésre. A kampány megtervezéstől a kivitelezésen át a visszacsatolásig kísérjük végig a folyamatokat, és garanciát vállalunk arra, hogy minden egyes megjelenés hozzájáruljon ügyfelünk jó hírnevének növekedéséhez.

AJÁNLATOT KÉREK!

PR SZÖVEGÍRÁS – TARTALOMMARKETING

Munkatársaink havonta több 100.000 karakternyi kreatív szöveges tartalmat gyártanak wedoldalra, Facebook oldalakra, cikkekbe, blogokra és nyomtatott anyagokba, illetve sajtótermékekbe. A web szövegírással bővítik az internet világát igényes és informatív, komoly PR értékkel rendelkező tartalmakkal. Nem elég egy kampány sikeréhez az ütős grafika! – Itt jön képbe a PR szövegírás, mely ha sikeresen működik és jól irányzott a kommunikáció, akkor a második legnagyobb húzóerő. Az erős szövegezés kulcsfontosságú a márkaépítés során, akár egy PR cikkről, egy sajtótájékoztató vagy PR esemény anyagáról, egy céges bemutatkozóanyagról, egy hírlevélről, egy szlogenről vagy csak egy egyszerű Facebook és Instagram posztról beszélgetünk. Ügyfeleink sem szeretnék a véletlenre bízni a tartalmaik minőségét, így professzionális hozzáállással és innovatív megoldásokkal biztosítjuk nekik a siker kulcsát.

MÉDIAKAPCSOLATOK

Az Aida Media szerteágazó kapcsolatrendszerrel működik, így segíteni tudunk ügyfeleinknek a pozitiv image kialakításában. A cél mindig az, hogy a lehető legtöbb kiemelkedően pozitív tulajdonságát helyezzük előtérbe és terjesszük a médiában, online, a sajtóban, rendezvényeken. Ebben segítségünkre vannak sajtókapcsolataink, média tulajdonos ismerettségeink és rendezvényszervező háttécégeink. 360 fokos megoldásokat szoktunk tervezni, így minden PR feladatot vállalunk.

CORPORATE COMMUNICATIONS

Segíteni tudunk a vállalati kommunikációs stratégia javításában és megtervezésében is. Közösen megalkotjuk a belső és külső kommunikációs módszereket, formulákat, miközben definiáljuk a vállalkozás filozófiáját és alapvető (marketing)kommunikációs üzeneteit is. Kidolgozzuk a vizuális arculatot és a mindennapi kommunikációt a stratégia alapján.

A JÓ B2B ÉS B2C KOMMUNIKÁCIÓ KULCSA A PR SZÖVEGÍRÁS

A business-to-business és business-to-consumer kommunikáció márkaépítésében szintén komoly marketingstratégiákra van szükség. A piaci versenyképesség és az üzleti kapcsolatok kialakításához elengedhetetlen a professzionális kommunikációs stratégia megtervezése. Az Aida Media csapata 10 éves rendezvényszervezői múlttal rendelkezik, melynek során számtalan termékbemutató, VIP-fogadás, POS terveztetést, DM-anyagok gyártása futott át a kezünk között.

AJÁNLATOT KÉREK!