n1234 North Avenue Luke Lanen
nSouth Bend, IN 360001n
n987.654.3216n
n987.654.3217n
ninfo@easyhost.comn
nsupport@easyhost.comn
0
Your cart is empty
n1234 North Avenue Luke Lanen
nSouth Bend, IN 360001n
n987.654.3216n
n987.654.3217n
ninfo@easyhost.comn
nsupport@easyhost.comn

ONLINE KKV MARKETING

AIDA MEDIA – FÜGGETLEN, KREATÍV ONLINE KKV MARKETING ÜGYNÖKSÉG

Online KKV marketing csapatunk azért jött létre, hogy kezdő, startup vagy már működő kis- és közép vállalkozások számára nyújtson segítséget az online térben.
Szeretnél jobb, feltűnőbb, érdekesebb lenni, mint a versenytársaid? Egyedi, amit csinálsz, de nem elég frappáns a marketing kommunikációd? Online kkv marketing csomagjainkat neked találtuk ki!

Megtaláltad, amit keresel! Mi kiemeljük és top helyre fejlesztjük vállalkozásodat!

Ismerkedjünk meg! Meséld el, mik a terveid, a vízióid és honnan hova jutottál eddig. Mondd el nekünk, mit szeretnél elérni és azt is, mi az amit nagyon nem preferálsz. Ezek alapján step by step stratégiákat vázolunk, melyekből kedvedre és tanácsainkra hallgatva válogathatsz. Így nem csak több, de jobb leszel, mint a többiek. Havidíjas online KKV marketing csomagjaink segítenek neked alacsony költségen magas eredményeket elérni.

Modern szemléletű, fiatalokból álló csapatunk a marketing új dimenziójában nyújt komplex megoldásokat megbízói részére. A legújabb trendekkel lépést tartva, olyan átfogó ötleteket nyújtunk főként kis- és középvállalkozások számára, melyek költséghatékonyan, egy különálló marketing részleg finanszírozása nélkül teszi lehetővé a profi marketing reklám és pr alkalmazását.

Ügynökségünk a legújabb megoldások mellett követi az olyan hagyományos reklámozási modelleket, mint az AIDA (Attention – Interest – Desire – Action). Így lehetséges számunkra, hogy a projektet a tervezéstől a megvalósításon át egészen a fogyasztásig követhetővé tegyük.
rolunk - havidíjas kkv marketing - online marketing

SZEMLÉLETMÓDUNK AZ ONLINE KKV MARKETINGBEN ÉS MUNKÁNK SORÁN

Fontos számunkra, hogy partnereink vállalkozását úgy juttassuk sikerre, mintha az sajátunk volna. Éppen ezért szívesen épülünk be az adott szervezeti egységbe a hatékonyság érdekében. Így tudjuk a képviselt márka előtt megnyitni az online marketing üzleti siker kapuját és az elért pozitív eredményeket közösen élvezni. Korábbi munkáink túlnyomórészt eredményközpontúak voltak, melyek közül többször volt példa jutalék alapú együttműködésekre, amik méginkább sikerorientálttá tették csapatunkat.

AZ AIDA MEDIA ERŐSSÉGEI

Úgy gondoljuk, ügynökségünk erőssége, hogy a partnereink a legkülönfélébb szegmensekből valóak. A partnercégek a vendéglátóipartól kezdve az autózás világán át egészen a egészségügyi központokig a lehető legszélesebb piacot lefedik. A közös munkáink során számos extrém, nem hétköznapi feladattal találkoztunk, amiket kivétel nélkül megtudtunk oldani, így a megfelelő rátermettséggel kétségkívül rendelkezünk. Pozitívan tapasztaltuk, hogy a múltban már a kis- és középvállalatoknál működő kkv marketing kreatív, fiatalos ötleteink kifejezetten sikeresek tudnak lenni nagyvállalati-multi környezetben is.
Fő profilunk az online marketing, csapatunk már hat éve képzi magát az Adwords, a Facebook és az Instagram hirdetések világában. Ez idő alatt számos különböző havidíjas kkv marketing PPC hirdetéseivel foglalkoztunk minimális és milliós költségvetések beruházásával egyaránt. Szeretjük ezt az ágazatot, mert mesterien tudunk célozni, hatékony és gyorsan megtérülő reklámokat tudunk létrehozni. Hirdetés-design szekciónk már több, mint 10 éve foglalkozik havidíjas KKV marketing grafikai tervezéssel, így mi aztán tudjuk, mi ragadja meg az emberek tekintetét.
Az online módszerek mellett gyakorlott plakát készítők és szórólap tervezők is vagyunk, hiszünk a komplex kampányok erejében és ha szükséges, média vásárlással is segítjük egy projekt sikerességét.

RÁTERMETTSÉGÜNK AZ ONLINE KKV MARKETING TERÜLETÉN

Modern szemléletű csapatunk tagjainak köszönhetően – akik a technológia minden újítását azonnal magukévá teszik – elmondható, hogy naprakészek vagyunk minden online marketing kommunikációs felületen, legyen szó akár egy Facebook, akár Instagram vagy TikTok újításról, amiket elsőként ajánlunk a partnereinknek és vezetünk be a marketing készletpalettánkba. Mivel partnereink különféle piaci szegmensekből valóak, ezért más-más féle szemléletmódot, hangvételt illetve kommunikációt igényelnek. Visszajelzéseik alapján ezeknek kifogástalanul helytállunk minden tekintetben.

ONLINE MARKETING ÜGYNÖKSÉGÜNK EREDMÉNYEI

Korábban a kis- és középvállalkozások online marketing szolgáltatása volt a fő profilunk, amiket az elmúlt két évben kiegészítettünk nagyvállalatok online kommunikációs managementjével. Úgy gondoljuk, hogy erősségeink igazolják rátermettségünket, és melletünk szól fő motivációnk is, hogy sikerre juttassuk vállalkozásod,, mindezt fiatalos, kreatív ötletekkel.

Profi online KKV marketing csapatot keresel?

VEDD FEL ONLINE KKV MARKETING ÜGYNÖKSÉGÜNKKEL A KAPCSOLATOT!