Fotózás

Gasztro fotózás, rendezvény, termék, reklámfotózás egyedi igényekre szabva? Mi az Aida Mediánál kitaláljuk, megalkotjuk egyedi imidzsed! 8 éves szakmai tapasztalattal, és a legmodernebb fotótechnikai eszközökkel rendelkezünk. Rugalmasak vagyunk, fiatalok és szenvedélyünk a vizuális megjelenítés. Erre van szükséged? Hívj minket bizalommal!

FOTÓZÁS

Egy hely, egy étel, egy termék, vagy egy rendezvény fotózása mindig kiemelten fontos. Ez az arculat és a véleményalkotás egyik legmeghatározóbb faktora. Épp ezért mi gondosan odafigyelünk arra, hogy megrendelőink 100%-ban elégedettek legyenek a munkánkkal.

Szeretünk egyedi látásmódokra támaszkodni, hogy valami újat és érdekeset hozzunk ki a témából. Az elmúlt tíz évben fotósaink több egyedi és saját stílust is kifejlesztettek, melyeknek köszönhetően minden megrendelőnk más és más vizuális arculatot választhat.

MEGBÍZHATÓAK VAGYUNK

Nem hibázunk és minden az ügyfél kérése szerint fog teljesülni. Pontosan érkezünk, precíz munkát végzünk és szigorúan tartjuk az előre megbeszélt ütemterveket. Vállalunk azonnali retusálást is, de maximum 3 napon belül leadjuk az általunk készített képanyagot utómunkákkal ellátva.

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Kiemelt figyelmet fordítunk egy rendezvény reprezentatív ábrázolására, hogy minden különleges és lényeges pillanatát a megfelelő hatással kapjuk el. Bármilyen jellegű rendezvényen profi minőséget nyújtunk, legyen az kisebb céges vagy akár több ezer fős esemény. Fotósunk mindenre felkészülten várja a megkeresést.

rendezvényfotózás 2
rendezvényfotózás

Szívesen megyünk ki privát rendezvényekre, mint például születésnap, ballagás, keresztelő, esküvő, legény és leánybúcsú vagy akár egy gyerekzsúr. 

Egy vállalkozás életében is fontos a referencia album, a PR, ezért céges rendezvény, konferencia, sajtótájékoztató jellegű kéréseinket mindig arculati feltérképezéssel kötjük össze.
Ugyanilyen gondot fordítunk a koncertekre, szórakoztató előadásokra, éjszakai bulikra, fesztivál fotózásra. Minden pillanat értékes és ott kell legyünk megörökíteni azt.

Rendezvényfotózás szolgáltatásunkra is minden esetben egyedi árajánlatot készítünk. A fotózás ára függ az esemény helyszínétől, az időtartamától, a programtól és a résztvevők számától vagy az egyéb különleges igényektől.

GASZTRO FOTÓZÁS

A gasztro fotózás sok pozitív hozadékkal rendelkezik azon kívül, hogy bemutathatjuk a nagyvilágnak, mivel is foglalkozunk, kik is vagyunk valójában. Manapság elképzelhetetlen egy vállalkozás működése profi fotók nélkül, hiszen mára már a piaci versenyképesség egyik alapja lett. Egy professzionális kép felkelti a célközönség figyelmét, keresletet teremt és vágyat a megismerésére. A mai online vezérelt világban szinte ez az egyik perdöntő tényező. Hogy néz ki, tetszik-e, mutatós-e, étvágygerjesztő-e, beleharapnál-e… Tudni kell kitűnni a tömegből, egyedinek és emlékezetesnek kell lenni és ebben segítünk Mi! AZ Aida Media minőséget és egyediséget alkot gasztro fotózás területén is, ami csak az Öné.

gasztro fotózás
gasztro fotózás ital

Az étel és a gasztro fotózás egyedi árajánlatot igényel. Figyelembe kell vennünk a fotózás helyszínét, a technikai és dekorációs szükségletet, az ételek számát és ehhez mérten a gasztro fotózás időtartamát, valamint a megrendelő egyéni igényeit is.

TERMÉKFOTÓZÁS

Termékek piacra dobásánál, webshopok készítésénél mindig szükség van reklámfotózásra, melyet profin felszerelt stúdiókban készítünk el. Itt is törekedni szoktunk az egyedi beállításokra, ha szükségét érezzük, hiszen egy-egy jól sikerült kép a “Hűha, de klassz” érzést tudja kiváltani az emberekből – és hát valljuk be, ez a cél. Ez az Aida termékfotózás.

Termékfotózás

Néha viccesnek kell lenni, néha szolidnak, de van amikor meglepetésszerű ötlettel kell előállni. Mi mindig a vásárló és a célközönség fejével gondolkodunk, épp ezért felkészülési időt mindig kérünk az ilyen megrendelések esetén, hogy ki tudjuk dolgozni a megfelelő vizuális reklámstratégiát és utána meg tudjuk alkotni.
Inspirálódnál és szeretnél elképzeléseidhez ötletek meríteni?

Reklámfotózásra szintén egyedileg készítünk ajánlatot, melyet egy körültekintő beszélgetés és pár hetes felkészülési idő szokott megelőzni. Szeretünk megismerkedni az ügyféllel, a céggel és annak missziójával, a projekt minden apró részletével. Kiismerjük a célközönséget és szokásaikat és ez alapján rakjuk össze a fotós stratégiát és arculatot.

Fotósunk várja a közös munkát!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!