n1234 North Avenue Luke Lanen
nSouth Bend, IN 360001n
n987.654.3216n
n987.654.3217n
ninfo@easyhost.comn
nsupport@easyhost.comn
0
Your cart is empty
n1234 North Avenue Luke Lanen
nSouth Bend, IN 360001n
n987.654.3216n
n987.654.3217n
ninfo@easyhost.comn
nsupport@easyhost.comn

CONTENT WRITING

Egy publikálásra szánt szöveg megalkotásakor számtalan tényezőt figyelembe kell venni. Legyen figyelemfelkeltő, tartalmas, olyan írás, amely megmozgatja a megcélzott olvasókat, legyen az social media profilon, blogon, online magazinban vagy weboldalon. A szövegalkotás egy másik komoly kihívása a copywriter számára, hogy a szöveg meg kell feleljen a keresőoptimalizálás kritériumai
Az Aida Media content writing csapata egyedi, ügyfélre szabott szövegeket készít. Előzetesen egy alapos felmérést és háttérkutatást szoktunk tartani az adott piacra jellemző trendekből, a verseny társakból és a nemzetközi példákból. Ezzel párhuzamosan tartunk egy vállalati ismerkedést, hogy megismerjük a vállalkozás profilját és kommunikációs céljait. Minden megalkotott szövegünk teljesen egyénre igényekre szabott így garantáljuk, hogy nem futni vele szembe másik oldalon.

Webszöveg

Senki se higgye azt, hogy nem fontos egy weboldal szövege, hogy nem olvassák el az emberek. Nem, nem, ez tévedés. Minden érdeklődő, amikor felmegy a weboldalra azonnal nekiáll kiszűrni a számára fontos információkat, így ha a honlap szövege nincs jól optimalizálva, akkor gyorsan el is lehet veszíteni a potenciális vásárlót.

Webshop szöveg

Egy webáruháznak kulcsfontosságú eleme a keresőkre optimalizált termékleírások, mivel ezzel lehet még több érdeklődőt és potenciális vásárlót bevonzani az oldalra.

Kulcsszókutatás

A SEO és keresőoptimalizálás, valamint a szövegírás alapja és első lépcsőfoka a megfelelő kulcsszavak megtalálása. Úgy lehet releváns oldal látogatókat szerezni, hogy beleírjuk a szövegekbe célközönségünk keresési kifejezéseit, azokat a kulcsszavakat, melyeket böngészés közben használnak adott téma kutatása közben. Ebben nyújt támogatást a kulcsszókutatás.

Fordítás

Ha idegen nyelvű szövegek (pl. prospektus, cikk, könyv, honlap) fordítására van szüksége, állunk rendelkezésére. Csapatunk és kapcsolataink révén számtalan nemzetközi fordítást el tudunk végezni.

Sajtóközlemény

Egy cég élettörténetében mindig eljön az a pont, amikor egy profin megírt sajtóközlemény vagy egyéb PR tevékenységek sokat tudnak lendíteni a forgalmon. Érdemes megjelenni szaklapokban és magazinokban, vagy bármely olyan felületen, ami adott témával foglalkozik. Ez egy igen hatékony módja, hogy nagy tömegeket érjünk el, növelni lehet a cég ismertségét, a márka értékét és ha valaki hosszú távon tervezi a marketingstratégiáját, mindenképp ajánlani szoktuk ezeket is beleszámolni. Bemutatjuk a céget, hogy mivel foglalkozik és mik az előnyei, a pozitiv hozzáadott értékei a piachoz. Érdemes több cikkben gondolkozni, mert akkor egy folyamatos PR megjelenést lehet biztosítani.

Blogg cikk

Azok a blogok tudnak nagy nézettséget elérni, melyek folyamatosan fenntartják az érdeklődést. Ha időhiányban szenvedsz, vagy épp nincs elég ihleted, nagyon szívesen besegítünk egy kis tartalomfrissítés gyanánt.

Tartalomgyártó specialistánk áll rendelkezésére

Vegye fel velünk a kapcsolatot!