Szövegírás | Copywriting akár idegen nyelven is | Aida Media


SZÖVEGÍRÁS

Szövegíráskor számtalan tényezőt figyelembe kell venni, mielőtt azt a tartalmat publikálnánk. Rendkívül fontos, hogy figyelemfelkeltő, tartalmas, informatív szöveget alkossunk, amely megmozgatja célközönséget. Legyen szó egy social media platformon, egy blogon, egy online magazinban, egy weboldalon vagy egy nyomtatott anyagban szereplő szövegről, ügyelni kell fontos tördelési, marketinges és kommunikációs eszközökre a szövegírás és a formázás során. A szövegalkotás egy másik komoly kihívása az online térben adja fel a leckét egy copywriter számára: a szöveg meg kell feleljen a keresőoptimalizálás kritériumainak. A reklámszöveg megalkotása egy művészet!

AJÁNLATOT KÉREK!
férfi laptopon dolgozik szövegírás blogolás

Egyedi szövegírás

Az Aida Media content writing csapata egyedi, ügyfélre szabott szövegeket készít, melyek minden szakmai szempontból maximálisan kielégítőek. A szövegírás nálunk stilisztikailag és SEO szempontból is megállja a helyét. Előzetesen egy alapos felmérést és háttérkutatást szoktunk tartani az adott piacra jellemző trendekből, a verseny társakból és a nemzetközi példákból. Ezzel párhuzamosan tartunk egy vállalati ismerkedést, hogy megismerjük a vállalkozás profilját és kommunikációs céljait. Minden megalkotott szövegünk teljesen egyéni igényekre szabott így garantáljuk, hogy nem fog szövegével találkozni másik oldalon.

Weboldal szövegírás

Senki se higgye azt, hogy nem fontos egy weboldalon a szövegírás, vagy hogy nem olvassák el az emberek. Nem-nem, ez nagy tévedés! Minden érdeklődő, amikor felmegy egy weboldalra azonnal nekiáll kiszűrni a számára fontos információkat, így ha a honlap szövege nincs jól optimalizálva, akkor gyorsan el is lehet veszíteni a potenciális vásárlót.

Webshop szövegírás

Egy webáruház kulcsfontosságú elemei a keresőkre optimalizált termékleírások, mivel ezzel lehet még több érdeklődőt és potenciális vásárlót bevonzani az adott termék és webáruház oldalára.

Kulcsszókutatás

A SEO és keresőoptimalizálás, valamint a szövegírás alapja és első lépcsőfoka a megfelelő kulcsszavak megtalálása. Úgy lehet releváns oldal látogatókat szerezni, hogy beleírjuk a szövegekbe célközönségünk keresési kifejezéseit, azokat a kulcsszavakat, melyeket böngészés közben használnak adott téma kutatása közben. Ebben nyújt támogatást a kulcsszókutatás.

nő laptopon dolgozik szövegírás
nő magazinban szöveget olvas szövegírás

Sajtóközlemény szövegírása

Egy cég élettörténetében mindig eljön az a pont, amikor egy profin megírt sajtóközlemény vagy egyéb PR tevékenységek sokat tudnak lendíteni a forgalmon. Érdemes megjelenni szaklapokban és magazinokban, vagy bármely olyan felületen, ami adott témával foglalkozik. Ez egy igen hatékony módja, hogy nagy tömegeket érjünk el, növelni lehet a cég ismertségét, a márka értékét és ha valaki hosszú távon tervezi a marketingstratégiáját, mindenképp ajánlani szoktuk ezeket is beleszámolni. Bemutatjuk a céget, hogy mivel foglalkozik és mik az előnyei, a pozitív hozzáadott értékei a piachoz. Érdemes több cikkben gondolkozni, mert akkor egy folyamatos PR megjelenést lehet biztosítani.

Blog szövegírás

Azok a blogok tudnak nagy nézettséget elérni, melyek folyamatosan fenntartják az érdeklődést. Ha időhiányban szenvedsz, vagy épp nincs elég ihleted, nagyon szívesen besegítünk egy kis tartalomfrissítés gyanánt.

AJÁNLATOT KÉREK!

Fordítás és idegen nyelvű szövegírás

Ha idegen nyelvű szövegek fordítására vagy megírására van szüksége, állunk rendelkezésére. Csapatunk és kapcsolataink révén számtalan nemzetközi fordítást el tudunk végezni.

Számtalanszor előfordul, hogy partnereink regionális terjeszkedés vagy egy új piac célzása miatt idegen nyelvű anyagokat rendelnek tőlünk. Az adott külföldi célközönséget és a partner profilját jól ismerő szövegírókat alkalmazunk minden esetben, akik a szükséges ismeret megszerzése és helyes alkalmazása mellett készítik el akívánt szöveget. Ilyenkor figyelembe vesszük az adott anyag jellegét, terjedelmét és természetesen annak célját a szöveg elkészítése során.

Legyen szó egy közösségi felületekre szánt anyagról, egy videó anyag feliratozásáról, egy prospektus szövegezéséről, esetleg egy PR cikk vagy imázs anyag megírásáról, esetleg egy honlap idegen nyelvű fordításáról vagy elkészítéséről, az AIDA Media csapata készséggel áll partnerei rendelkezésére.

szövegírás kapcsolat fordítás földgömb puzzle laptop