A tökéletes Instagram fiók titka - Aidamedia - Online Marketing Ügynökség, Közösségi Kommunikáció, Hirdetés kezelés

A tökéletes Instagram fiók titka

A tökéletes Instagram fiók titka

Kezdi elég erősen átvenni az uralmat a közösségi felületek között az Instagram. A képmegosztón éppen ezért a verseny is felerősödött a konkurens vállalkozások közt. Vedd fel a boxkesztyűt következő blogbejegyzésünk segítségével és szállj ringbe területeden a legjobb Instafiók címéért!

Mondunk 5 dolgot, amivel olyan szuper lehet oldalad, hogy képtelenek lesznek követőid nemet mondani neked.

Fiókbeállítások
Az első és legfontosabb, hogy állítsd át fiókodat privát profilról üzletire, hogy még többen találjanak meg, tudjanak bekövetni és fel tudják veled venni a kapcsolatot.

Névjegy
Névjegyedben mindenképp add meg röviden az információt, hogy mivel is foglalkozol. Ha vannak díjaid, elismeréseid, kitüntetéseid, azt is oszd meg. Tüntesd fel weboldalad címét és egyéb elérhetőségeidet is.

Feed
Alakíts ki egy egységes stílusú és egy rendezett feedet, melyet következetesen posztolj az előre meghatározott sémát követve. Elrendezésben, stílusvilágban, színvilágban is kövesd a kialakított arculatot.

Hashtagek és tagek
Ez az Instagramozás lényege, de nagyon sokan nem tudják hatékonyan alkalmazni a hashtageket (#) és a tageket (@). Legyen 20-30 ütős hashtaged, mely profilodba illik. Csekkold be képeidet országodba, városodba vagy konkrétan vállalkozásod címére és ne felejtsd el megjelölni a képen szereplőket.

Storyk és highlightok
Készíts kiemeléseket profilodra, melyben rendszerezve, kategorizálva megtekinthetik látogatóid és követőid a legfontosabb információkat, eseményeket, termékeidet, szolgáltatásaidat stb. Storydban/Történetedben tegyél fel kérdéseket, szavaztasd közönséged, kérj tőlük értékelést és generálj interakciót.

Ha pedig úgy érzed, hogy a követéstoborzást inkább szakemberre bíznád, miközben te ügyfélköröd bővíted, keresd kollégáinkat bizalommal.

PROFI TARTALOM MANAGERT SZERETNÉK!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük