Online marketing ügynökségünk kedvencei – TOP5 content app

Mindenki szeretne tökéletes posztokat készíteni instagram, facebook marketing szempontból, viszont nem mindenki engedheti meg magának, hogy alkalmazzon vállalkozásában egy profi grafikust, aki ellátja a tartalomgyártással kapcsolatos teendőket.

 

Jöjjön 5 olyan applikáció, amit ha ügyesen megtanulsz használni, akkor profi posztokat tudsz majd készíteni és fellendíteni a facebook marketinged.

Facebook és instagram kampánykezelés
aida media_instagram appointed

Lightroom
Ezt a nevet már hallhattad, ugyanis a világ egyik legnépszerűbb fotószerkesztő programjának telefonos alkalmazásáról van szó. A Lightroom ügyes használatával tudod elérni azt, hogy olyan egységes stílusú és varázslatos Instagram feeded legyen, mint egy influencernek.

Photoshop
A Lightroom tesója, de ő nem az atmoszféra, fény és színvilág kialakításában verhetetlen, hanem inkább a kép formázásában. Képes belőni a helyes perspektívát, megszüntetni a piros-szemet, eltüntetni bőrhibákat és kiszedni a zajt (szemcsésséget) a képekből.

kampánykezelés
aida media_instagram tippek

Snapseed
Tökéletes, ha nincs elég hely a telefonodon az Adobe Photoshop-nak. A Snapseed végtelen lehetőséget kínál a szerkesztés terén. A legegyszerűbb képkivágástól, a bőrhibák retusálásáig mindenfélét tudsz vele varázsolni, hogy képeid tökéletesek legyenek.

Canva
Ezzel az alkalmazással felhasználhatod saját fotóidat és a programban elérhető ingyenes képeket is, melyekhez előre design-olt elemeket illeszthetsz, valamint feliratozhatod is az adott anyagot. Szerkeszthetsz flyert, posztert, borítóképet, storyt, postképet és még millió mást, akár a rendelkezésre álló sablonok segítségével is. Általa a facebook marketing sokkal színesebbé tehető.

canva
canva

Storymaker
A Storymaker, ahogy a nevéből is sejtheted, grafikailag felturbózott storyk készítésére alkalmas. A sablonok használatával így ízlésesebben oszthatod meg képeidet történetedben, vonzóbbá téve tartalmadat. A facebook marketing egyik alappillére a folyamatos kontent és ha posztolni nem is akarsz midnennap, a sztorikkal még izgalmasabbá teheted.

Ha a kis app-listánk után is úgy érzed, hogy az instagram vagy facebook marketing inkább szakértelmet kíván vagy csak egy grafikus kéne a csapatodba, akkor keresd fel csapatunkat, hogy a telefonos szerkesztők helyett, egy képzett szakember, profi designer programokkal elkészítse céged arculatát és új ruhába öltöztesse közösségi felületeidet.

Kövesd blog sorozatunkat, melynek következő részeiben eláruljuk, milyen a tökéletes Instagram fiók.

GRAFIKAI TERVEZÉSRE VAN SZÜKSÉGE?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük