Instagram marketing tippek – A tökéletes Instagram fiók

Instagram marketing alapok

Kezdi elég erősen átvenni az uralmat a közösségi felületek között az Instagram. Az instagram marketing ezért még fontosabb mint valaha. A képmegosztón éppen ezért a verseny is felerősödött a konkurens vállalkozások közt. Vedd fel a boxkesztyűt következő blogbejegyzésünk segítségével és szállj ringbe területeden a legjobb Instafiók címéért! Pörgesd fel az instagram marketinged!

Mondunk 5 dolgot, amivel olyan szuper lehet instagram oldalad, hogy képtelenek lesznek a követőid nemet mondani neked.

instagram kezelés
aida media_instagram tippek

Fiókbeállítások
Az első és legfontosabb, hogy állítsd át fiókodat privát profilról üzletire, hogy még többen találjanak meg, tudjanak bekövetni és fel tudják veled venni a kapcsolatot. Az instagram üzleti fiókja számos beállításra ad lehetőséget melyek alkalmazásával tovább optimalizálhatod megjelenésed.

Névjegy
Névjegyedben mindenképp add meg röviden azt az információt, hogy mivel is foglalkozol. Ha vannak díjaid, elismeréseid, kitüntetéseid, azt is mindenképp oszd itt meg. Tüntesd fel weboldalad címét és egyéb elérhetőségeidet is.

instagram menedzsment
aida media_social media tippek

Feed
Alakíts ki egy egységes stílusú és egy rendezett feedet, melyet következetesen posztolj az előre meghatározott sémát követve. Elrendezésben, stílusvilágban, színvilágban is kövesd a kialakított arculatot.

Hashtagek és tagek
Ez az Instagram marketing egyik alappillére, de nagyon sokan nem tudják hatékonyan alkalmazni a hashtageket (#) és a tageket (@). Mielőtt nekilátsz érdemes megvizsgálnod a témádba vágó hashtageket népszerűség szerint. Válaszd ki azokat amelyek leginkább jellemzők a fotóidra, így biztos lehetsz benne, hogy a témád iránt érdeklődőket toborzod majd látogatóként. Legyen 20-30 ütős hashtaged, mely a profilodba illik. Állíts össze egy hashtag listát, a portfoliódon belüli témákra bontva. Csekkold be képeidet országodba, városodba vagy konkrétan vállalkozásod címére és ne felejtsd el megjelölni a képen szereplőket. 

social media management
aida media_hashtagek

Storyk és highlightok
Készíts kiemeléseket profilodra, melyben rendszerezve, kategorizálva megtekinthetik látogatóid és követőid a legfontosabb információkat, eseményeket, termékeidet, szolgáltatásaidat stb. Storydban/Történetedben tegyél fel kérdéseket, szavaztasd közönséged, kérj tőlük értékelést és generálj interakciót.

A legfontosabb
Ne feledd az instagram egy folyamatosan dolgozó gépezet, ezért az instagram marketing sikere nagyban függ attól milyen rendszerességgel használod az applikációt mennyi tartalmat teszel közzé vagy éppen mennyi aktivitást mutatsz mások tartalmai iránt.

Ha pedig úgy érzed, hogy a követéstoborzást inkább szakemberre bíznád, miközben te ügyfélköröd bővíted, keresd social mediában jártas kollégáinkat bátran és bizalommal.

INSTAGRAM MARKETING SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük