n1234 North Avenue Luke Lanen
nSouth Bend, IN 360001n
n987.654.3216n
n987.654.3217n
ninfo@easyhost.comn
nsupport@easyhost.comn
0
Your cart is empty
n1234 North Avenue Luke Lanen
nSouth Bend, IN 360001n
n987.654.3216n
n987.654.3217n
ninfo@easyhost.comn
nsupport@easyhost.comn

SOCIAL MEDIA MARKETING MANAGEMENT

Egy vállalkozás Facebook/Instagram profiljának arculata és közösségi kommunikációja az egyik legfontosabb marketing stratégiai pont. Támogatja és kiegészíti a marketingkommunikációt, segíti a márkaépítést. A Facebook és az Instagram számtalan termék és szolgáltatás legkiemelkedőbb értékesítési platformjai több korosztály számára. Mivel az emberek addiktívak a social media marketing nyújtotta reklámokra, egy részletes célközönség bemérésével meghatározó vállalkozói sikereket lehet elérni Facebook és Instagram hirdetések alkalmazásával.
reggelizik a social media marketinges

BUSINESS FACEBOOK/INSTAGRAM PROFIL MANAGEMENT

Magazin jellegű és minőségű tartalomgyártás
Napi közösségi kommunikáció optimalizálása
Posztok írása
Kreatív support
PR-megjelenések
Interakciók aktivizálása
Egyedi hashtag generálás
Kommentek, lájkok növelése, beszélgetések irányítása
Üzenet mappa kezelése – 24 órán belüli reakció
Egyéni ügyfélkapcsolattartó biztosítása 

social media marketing felületet néz mobilon egy nő

Nekünk az ügyfél és annak víziói, a vállalkozás missziója a fontos. Épp ezért minden esetben minőségi, a célcsoport kitételei szerint potenciális és ösztönzésre alkalmas követő bázis kiépítésére törekszünk. Aktív követő bázis csak szórakoztató és releváns social media marketing tartalmak gyártásával érhetünk el, amit folyamatos trend követésekkel biztosítunk.

Nyereményjátékok készítése

A játék, a várakozás, a nyeremény öröme mindig meg tudja mozgatni egy oldal bázisát. Facebook vagy Instagram nyereményjáték készítése mindig jó taktika egy kampányidőszak során. Egy megfelelően összerakott és kommunikált facebook/instagram nyereményjáték néha sokkal nagyobb mértékben tudja aktivizálni a követőket, mint bármilyen egyéb hirdetési beállítás. Játszani és nyerni mindenki szeret, ez ilyen egyszerű.
Havi szinten készítünk játékokat ügyfeleink számára így tapasztalatból és kreativitásból nálunk nincs hiány. Többféle típus is van:

– kép feltöltése
– szavaztatás, amely gyűjti a lájkokat
– kvíz-játék
– tippelgetés
– applikáció a játékra kifejlesztve 

FACEBOOK / INSTAGRAM HIRDETÉSI KAMPÁNY MANAGEMENT

Social Media PPC hirdetések tervezése, kezelése
Kampányok optimalizálása
Kampányok elemzése
Pontos targetálás
Prémium hirdetési megoldások
Komplex kampányok létrehozása
Facebook alkalmazások, applikációk, játékok fejlesztése 

social media marketing influencer kampány

BUSINESS PROFIL KIALAKÍTÁSA FACEBOOKON / INSTAGRAMON

History megírása, feltöltése
Névjegy adatok megadása
Képi és videó anyag feltöltése
Link kapcsolatok megadása
Különböző csatornák összehangolása
Tabok, fogadó- és aloldalak kialakítása 

Egy üzleti Facebook vagy Instagram profil létrehozása igazán egyszerű, viszont részletes kialakítását érdemes független kreatív ügynökségünkre bízni. Kreatív és minőségi platformot hozunk létre, melyen a látogató mindent megtalálhat, amire kíváncsi. Ráadásul a social média marketinggel azonnal a weboldalra tudjuk a buy personát.

INFLUENCER MARKETING

Az influencer együttműködések alkalmazása kifejezetten hasznos reklám fogás azok számára, akik terméket szeretnének reklámozni a közösségi oldalakon. Az influencerek, bloggerek, youtuberek olyan véleményvezérek, akik online közösségi oldalaikon kommunikálnak a legkülönfélébb témákban, legyen az a napi rutinjuk, a házi kedvencük vagy néhány hasznos vélemény egy kipróbált termékről. Az influencerek véleménye hitelesnek számít a követőik számára és álatlában kifejezetten aktív bázissal rendelkeznek, akiket könnyű megmozgatni.
Egy ügyes marketing csapat ebbe a közösségi kommunikációs hírfolyamba illeszti bele a saját termékét, hogy az influencerek saját tesztelésüket bemutatva reklámozák azt.
social media marketing telefonon facebookozik a lány

HITELESSÉG: mindig odafigyelünk arra, hogy a kiválasztott influencer illeszkedjen a márka arculatához, a vállalati értékek üzenetéhez és hogy ne legyen összeférhetetlenség a tartalmaiban, melyeket már elkészített.

INFLUENCER MARKETING LÉTREHOZÁSA

Mi mindig olyan Influencereket közvetítünk, akik a márkához illenek, arról hitelesen tudnak kommunikálni és véleményezni.
Segítjük az ügyfél és az influencer együttműködését.
Megtervezzük az együttműködési stratégiát.
Monitorozzuk az influencer szerződésbe foglalt tevékenységét és annak eredményeit.
Szeretjük a komplex megoldásokat, ezért nem csak az influencereket közvetítjük, ügynökségként kreatív kampányt is tervezünk a projektnek, hogy full service szolgáltatást kínáljunk. 

FACEBOOK / INSTAGRAM HIRDETÉSI KAMPÁNY MANAGEMENTRE VAN SZÜKSÉGE?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!