n1234 North Avenue Luke Lanen
nSouth Bend, IN 360001n
n987.654.3216n
n987.654.3217n
ninfo@easyhost.comn
nsupport@easyhost.comn
0
Your cart is empty
n1234 North Avenue Luke Lanen
nSouth Bend, IN 360001n
n987.654.3216n
n987.654.3217n
ninfo@easyhost.comn
nsupport@easyhost.comn

Fotózás

Termékfotózás, rendezvény, gasztro, reklámfotózás egyedi igényekre szabva? Kitaláljuk, megalkotjuk az egyedi imidzsed! 8 éves tapasztalat. A legmodernebb fotótechnikai eszközök. Rugalmasak vagyunk, fiatalok és szenvedélyünk a vizuális megjelenítés. Hívj minket bizalommal!

FOTÓZÁS

Egy hely, egy étel, egy termékfotózás, vagy egy rendezvény fotózása mindig kiemelten fontos. Ez az arculat és a véleményalkotás egyik legmeghatározóbb faktora. Épp ezért mi gondosan odafigyelünk arra, hogy megrendelőink 100%-ban elégedettek legyenek a munkánkkal.
Szeretünk egyedi látásmódokra támaszkodni, hogy valami újat és érdekeset hozzunk ki a témából. Az elmúlt tíz évben fotósaink több egyedi és saját stílust is kifejlesztettek, melyeknek köszönhetően minden megrendelőnk más és más vizuális arculatot választhat.

MEGBÍZHATÓAK VAGYUNK

Nem hibázunk és minden a kérésük szerint fog teljesülni. Pontosan érkezünk és tartjuk az ütemterveket. Vállalunk azonnali retusálást is, de maximum 3 napon belül leadjuk a készített képanyagot utómunkákkal ellátva.

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Kiemelt figyelmet fordítunk egy rendezvény reprezentatív ábrázolására, hogy minden különleges és lényeges pillanatát a megfelelő hatással kapjuk el. Bármilyen jellegű rendezvényen profi minőséget nyújtunk, legyen az kisebb céges vagy akár több ezer fős esemény.
Szívesen megyünk ki privát rendezvényekre, mint születésnap, ballagás, keresztelő, legény és leánybúcsú vagy akár egy gyerekzsúr.
Egy vállalkozás életében is fontos a referencia album, a PR, ezért céges rendezvény, konferencia, sajtótájékoztató jellegű kéréseinket mindig arculati feltérképezéssel kötjük össze.
Ugyanilyen gondot fordítunk a koncertekre, szórakoztató előadásokra, éjszakai bulikra, fesztivál fotózásra. Minden pillanat értékes és ott kell legyünk megörökíteni azt.
Rendezvényfotózás szolgáltatásunkra minden esetben egyedi árajánlatot készítünk. A fotózás ára függ az esemény helyszínétől, időtartamától, a programtól és a résztvevők számától vagy az egyéb különleges igényektől.

GASZTRO FOTÓZÁS

A gasztro fotózás sok pozitív hozadékkal rendelkezik azon kívül, hogy bemutathatjuk a nagyvilágnak, mivel is foglalkozunk, kik is vagyunk valójában. Manapság elképzelhetetlen egy vállalkozás működése profi fotók nélkül, hiszen a piaci versenyképesség egyik alapja lett. Egy professzionális kép felkelti a célközönség figyelmét, keresletet teremt és vágyat a megismerésére. A mai online vezérelt világban szinte ez az egyik perdöntő tényező. Hogy néz ki, tetszik-e, mutatós-e, étvágygerjesztő-e… Tudni kell kitűnni a tömegből, egyedinek és emlékezetesnek kell lenni és ebben segítünk mi! Minőséget és egyediséget alkotunk, ami csak az Öné.
Gasztro és ételfotózásaink egyedi árajánlatot igényelnek. Figyelembe szoktuk venni a fotózás helyszínét, a technikai és dekorációs szükségletet, az ételek számát és ehhez mérten az ételfotózás időtartamát, valamint a megrendelő egyéni igényeit is.

TERMÉKFOTÓZÁS

Termékek piacra dobásánál, webshopok készítésénél mindig szükség van reklámfotózásra, melyet profin felszerelt stúdiókban szoktunk készíteni. Itt is törekedni szoktunk az egyedi beállításokra, ha szükségét érezzük, hiszen egy-egy jól sikerült kép a “Hűha, de klassz” érzést tudja kiváltani az emberekből – és hát valljuk be, ez a cél. Ez az Aida termékfotózás.

Néha viccesnek kell lenni, néha szolidnak, de van amikor meglepetésszerű ötlettel kell előállni. Mi mindig a vevő és a célközönség fejével gondolkozunk, épp ezért felkészülési időt mindig szoktunk kérni az ilyen megrendelések esetén, hogy ki tudjuk dolgozni a megfelelő vizuális reklámstratégiát.
Inspirálódnál és szeretnél elképzeléseidhez ötletek meríteni?

Reklámfotózásra szintén egyedileg készítünk ajánlatot, melyet egy körültekintő beszélgetés és pár hetes felkészülési idő szokott megelőzni. Szeretünk megismerkedni az ügyféllel, a céggel és annak missziójával, a projekt minden apró részletével. Kiismerjük a célközönséget és szokásaikat és ez alapján rakjuk össze a fotós stratégiát és arculatot.

Fotósunk várja a közös munkát!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!