Aida Media | Profi szövegírás | KKV Marketing


PR

PR szakemberünk kiváló kapcsolatokat épített ki a különböző sajtóorgánumokkal, hírportálokkal, bloggerekkel, véleményvezérekkel, influencerekkel az elmúlt években megvalósított projektjei során. Legyen szó online vagy offline kampányról, klasszikus vagy modern megoldást kívánó kihívásról, személyre szabott PR kommunikációval állunk rendelkezésre. A kampány megtervezéstől a kivitelezésen át a visszacsatolásig kísérjük végig a folyamatokat, és garanciát vállalunk arra, hogy minden egyes megjelenés hozzájáruljon ügyfelünk jó hírnevének növekedéséhez.

AJÁNLATOT KÉREK!

SZÖVEGÍRÁS – TARTALOMMARKETING

Munkatársaink havonta több, mint 80.000 karakternyi wedoldalra, facebook oldalra, cikkekbe, blogokra szánt web szövegírással bővítik az internet világát. Napjainkban az ütős grafika mellett, a második legnagyobb húzóerő az erős szövegezés. Ügyfeleink sem szeretnék a véletlenre bízni a tartalmaik minőségét, így professzionális hozzáállással és innovatív megoldásokkal biztosítjuk nekik a siker kulcsát.

MÉDIAKAPCSOLATOK

Az Aida Media szerteágazó kapcsolatrendszerrel működik, így segíteni tudunk ügyfeleinknek a pozitiv image kialakításában. A cél mindig az, hogy a lehető legtöbb kiemelkedően pozitív tulajdonságát helyezzük előtérbe és terjesszük a médiában, online, a sajtóban, rendezvényeken. Ebben segítségünkre vannak sajtókapcsolataink, média tulajdonos ismerettségeink és rendezvényszervező háttécégeink. 360 fokos megoldásokat szoktunk tervezni, így minden PR feladatot vállalunk.

CORPORATE COMMUNICATIONS

Segíteni tudunk a vállalati kommunikációs stratégia javításában és megtervezésében is. Közösen megalkotjuk a belső és külső kommunikációs módszereket, formulákat, miközben definiáljuk a vállalkozás filozófiáját és alapvető (marketing)kommunikációs üzeneteit is. Kidolgozzuk a vizuális arculatot és a mindennapi kommunikációt a stratégia alapján.

B2B ÉS B2C KOMMUNIKÁCIÓ

A business-to-business és business-to-consumer kommunikáció márkaépítésében szintén komoly marketingstratégiákra van szükség. A piaci versenyképesség és az üzleti kapcsolatok kialakításához elengedhetetlen a professzionális kommunikációs stratégia megtervezése. Az Aida Media csapata 10 éves rendezvényszervezői múlttal rendelkezik, melynek során számtalan termékbemutató, VIP-fogadás, POS terveztetést, DM-anyagok gyártása futott át a kezünk között.

AJÁNLATOT KÉREK!