Lifeandmoney

Biztonság

Anyagi háttér biztosítása a szeretteidnek, történjen bármi

Vannak olyan személyek a családodban, akiknek az anyagi biztonsága tőled függ?
Sajnos látunk és hallunk tragédiákat a környezetünkben nap mint nap, elég este bekapcsolni a televíziót, ahol tudósítanak az utakon történtekről, a különböző súlyos betegségek gyógyításának esélyeiről, beszámolnak olyan banális háztartartási balesetekről, amikről aztán napokig beszélünk, hogy ki gondolta volna, hogy ilyen is történhet. Persze ezek a szörnyűségek mindig mással történnek, velünk ilyen nem történhet, mi vigyázunk magunkra, egészségesen élünk, óvatosak vagyunk, körültekintően vezetünk stb.
A rossz hír az, hogy feltehetően a különböző betegségek és balesetek elszenvedői is ezt gondolták magukról és ha csak egy pillanatra láthatták volna a jövőt, vagy tudták volna, hogy mi fog történni velük, akkor gondoskodtak volna szeretteikről.
Tudná pótolni a családod a kieső jövedelmedet, ha Te lennél egy ilyen tragédia elszenvedője?
Kell, hogy a jövőnket érintő döntés a felelős pénzügyi tervezés alapja legyen, valamint felkészülünk minden váratlan helyzetre. Olyan váratlan, előre nem látható történésekre, ami nehéz anyagi helyzetbe hozhatja azokat az embereket, akik a legközelebb állnak hozzánk: gyermekünk, házastársunk, szüleink.
Szerinted mekkora vésztartalékra van szükséged ilyen esetben?
Akiket szeretünk, azoknak adunk egy életen át. Felneveljük gyermekeinket, megteremtjük a mindennapi szükségleteiket, és megvalósítjuk álmaikat. Nem gondolkodunk azon, hogy mindez mennyibe kerül az életünk során, pedig, ha mi nem tudnánk helyt állni, akkor egyetlen segítség létezne számukra azért, hogy ne omoljon össze a világuk, – a pénz.
Rendelkezel biztosítási védelemmel egy esetleges baleset, műtét, csonttörés, rokkantság fennálásakor?
Mondjuk ki, a tragédiák, amikről nap mint nap hallunk, legtöbb esetben halállal végződnek, de nem minden esetbe. Vannak „szerencsés” kimenetelű balesetek is és csodával határos gyógyulások, ami, ha hosszú időbe is telik, de egy gyógyult és teljes élet a végeredmény. Sajnos vannak azonban olyan végkimenetelek is, amikor valaki bár túl éli a lehetetlent, mégsem tud száz százalékig felépülni. Az ilyen ember élete végérvényesen megváltozik, nem tud többé dolgozni, vagy csak részben lesz munkaképes, segítségre ápolásra szorul. Anyagi segítség nélkül végtelen kiszolgáltatott keserű élet várhat rá. A biztosítók által kínált baleseti csomagok a haláleseti kifizetéseken túl az ilyen helyzetekre nyújtanak megoldást. A megfelelő összegű kifizetésből vagy rokkantságijáradékból megoldható az akadálymentesítés illetve az elkövetkező évek jövedelemhiányának pótlása.

Töltsd ki űrlapunkat és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Elkészítjük neked azt a személyes pénzügyi analízist, ami alapján érdemben tudsz gondolkodni a jövődről és lehetővé válik számodra a tudatos felkészülés a nyugdíjas éveidre.

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. Adatkezelési tájékoztató megtekintése