Közösségi Hirdetések - Aidamedia - Online Marketing Ügynökség, Közösségi Kommunikáció, Hirdetés kezelés

Közösségi Hirdetések
Közösségi Hirdetések

FACEBOOK HIRDETÉS

Több mint 2 milliárd aktív felhasználó a világon, melyből 5,4 Millió olyan magyar, aki havi rendszerességgel használja a legnépszerűbb közösségi média csatornát. Az Ön célközönsége is Facebookozik, méghozzá a statisztikák szerint átlagosan napi 203 percet. A közösségi háló ismerve felhasználóit olyan kulcsot és tudást ad a kezünkbe, mely segít lokálisan és globálisan is megtalálni a preferenciáinknak megfelelő korú, nemű, érdeklődési körű közönséget. A precíz szűrésnek és a Facebook 2018-ban változtatott új algoritmusainak köszönhetően a közösségi médiacsatorna egy kedvező, költséghatékony, kihagyhatatlan és megkerülhetetlen hirdetési platformot teremtett számunkra.
INSTAGRAM HIRDETÉS

A világ No1 képmegosztó közösségi médiuma egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A tag rendszernek köszönhetően jól szűrhető hirdetési forma, mely a Facebook tudására támaszkodik, segít a felhasználók elérésében a legmodernebb vizuális tartalom megjelenítési megoldásokkal. Az úgynevezett influencerek, avagy véleményvezérek bevonásával pedig a platformon végzett hirdetési tevékenység hatékonysága tovább növelhető.
MESSENGER HIRDETÉS

A direct marketing revolúciójaként emlegetik a Messenger hirdetést, mely voltaképpen a felhasználók személyes, közvetlen, szöveges és vizuális contentekre épülő privát üzenetes megkeresése. Kellő figyelemfelkeltés és hatékonyság mellett az interakció megteremtésével egy roppant hatékony és személyre szabott hirdetési formát teremthetünk a célközönséget alkotó egyének számára.Things we have Done

We are building bridges in web technology in order to connect the client’s goal to reality

VIEW FULL PORTFOLIO