Online Marketing Ügynükség | Kapcsolat | Aida Media


KERESD ONLINE MARKETING ÜGYNÖKSÉGÜNKET!

Online marketing ügynökségünk örömmel várja kérdéseidet! Írd meg, hogy miben segíthet csapatunk!

Szeretnéd felpörgetni online marketing kommunikációd? Online hirdetésekre lenne szükséged? Havidíjas online marketing menedzsment szolgáltatást szeretnél igénybe venni? Vagy egyedi ajánlatra lenne szükséged? Hívj minket és megalkotjuk álmaid kampányait, miközben előkelő helyre tornázzuk felületeidet az online térben.

Telefonszám:

+3630 247 33 45

Kérünk add meg neved, email címed, weboldalad linkjét és egy rövid leírást arról, hogy mire lenne szükséged, mi pedig 24 órán belül visszahívunk a részletekkel:

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. Adatkezelési tájékoztató megtekintése

Az online marketing- és a kommunikációs stratégia felépítéséhez hasznos, ha ismerjük versenytársakat, a piacot, a konkurens termékeket és szolgáltatásokat. Egy megfelelő monitorozás sokat tud segíteni az ügyfél pozicionálásában és a marketing eszköztár megválogatásában.

Egy adott piaci ágazatba való betörés során mindig tekintettel kell a konkurenciára, hogyan és mit kínálnak, mik a marketing eszközeik, hogyan kommunikálnak, milyen a vendégkörük és mennyire népszerűek, milyen a kialakított kép róluk. A marketingkommunikációs tevékenység megtervezéséhez meg kell ismerni a versenykörnyezetet is, hogy rámutathassunk a különbözőségekre, előnyökre-hátrányokra.

Számba kell venni a rendelkezésre álló erőforrásokat, az ügyfél vállalkozásának képességeit és realizálni kell annak erősségeit, gyengeségeit. Meg kell vizsgálni, miben különbözik versenytársaitól, milyen lehetőségei vannak a jövőben, milyen előnyei és hátrányai származnak a jelenlegi stratégiákat követve. Felmérjük az adott piac, termék, szolgáltatás, üzletág életképességét és rávilágítunk a stratégiailag fontos feladatokra.

A versenyhelyzet felmérését követően, a rendelkezésünkre álló információk alapján határozzuk meg árainkat. Így készítünk minden esetben egyénre szabott ajánlatot.

Milyen adatokat és infókat küldjek el az ajánlatkérés során?

online hirdetés kezelés citylight
online hirdetés kezelés flat lay

Az ajánlatkérés menete

Miután elküldted üzeneted, 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot az ajánlat elkészítéséhez szükséges adatok pontosítása érdekében. Az ajánlatokat átlagosan 3-5 munkanapon belül készítjük és küldjük el.

Az ajánlat kiküldését követően 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, megválaszoljuk az esetlegesen felmerülő kérdéséket és igény szerint pontosítjuk az ajánlatot.

Van költsége az ajánlatkérésnek?

Amennyiben az ajánlatkérés mögött valódi megrendelési szándék áll, az árajánlat elkészítése és az első konzultáció ingyenes. Ezen felül egy további egyeztetésre is lehetőség van az ajánlat részleteinek pontosítása érdekében.