Blog - Aidamedia - Online Marketing Ügynökség, Közösségi Kommunikáció, Hirdetés kezelés

Blog


BLOG

Aida – Online Marketing Blog. Minden, amit tudni kell és tudni érdemes. Nagyító alá vesszük a szakmai újdonságokat és az alapvető tudásanyagot egyaránt. Csapatunk hitvallása a folyamatos fejlődni akarás. Fontosnak tartjuk mind az élő szemináriumos továbbképzéseket, mind az autodidakta online módszereket – tarts velünk Te is!

A márkád / a terméked / a szolgáltatásod sokkal több, mint amit kínálsz. Sokan azt hiszik, hogy egy logó készítéssel, mely minden tartalomra rákerül, le is lehet tudni a márkaépítés fogalmát. Pedig ez egy nagyon komplex történet. Az online és social media jelenlét nagyon meg tudja könnyíteni egy vállalkozó dolgát. Értékesíthet, bizalmat építhet és vásárlókat szerezhet nap, mint nap. Egy rossz online kommunikáció pedig ugyanilyen könnyen és gyorsan árthat, járathatja le a céget és üldözheti el lehetséges ügyfeleit.

Az online hirdetéseidet és profiljaidat folyamatosan figyeld, frissítsd és legyél mindig trend követő – ha úgy érzed, nem tudod megszólítani a célközönséged úgy, ahogy azt valójában kéne, hívd egy szakember segítségét és építsétek fel együtt a kommunikációs stílust.

Instagram, Facebook, TikTok, Snapchat, Twitter és még folytathatnánk a social media platformok tárházát. Felkapott és folyamatosan változó felületek ezek, negyedévente rukkolnak elő újabb és újabb fejlesztésekkel. Ez a fajta marketingkommunikáció a fogyasztók döntéseinek és magatartásának befolyásolására épül, melyeket tájékoztatással, figyelemfelkeltéssel, vágykeltéssel, vásárlásra ösztönzéssel ér el. A cél ezek segítségével a jó vállalati imázs kialakítása és a fogyasztói lojalitás (meg)erősítése.

A jó marketinges tud úgy gondolkodni, mint a vevője. Tán még azt is el tudja képzelni, hogy érzi magát a szupermarket polcán egy üveg ketchup. Összegyűjtünk némi inspirációt tartalommarketing és hirdetéskezelés témakörökben, mert azért valljuk be, van az úgy mindenkinél, hogy kifogy az ötlettár. Ahhoz, hogy napra készek maradjunk, mi is nyomon követjük ezeket a változásokat. Olvassátok, szeressétek, használjátok ki őket Ti is!

A PPC hirdetések területén már hosszú évek óta tevékenykedünk. Adwords és Social Media szekciónk számos KKV számára nyújtott segítséget az elmúlt években. Ezen online hirdetési tapasztalatokból és az új funkciók megjelenése kapcsán is olvashattok tőlünk néhány észrevételt.

Fotós témában is napra készek vagyunk, hiszen fotósaink mindig tudják a legújabb eszközök, retusálási és reklám trendek fortélyait. Egy projekt vizuális leképezése legyen profi és egyedi, ebben hiszünk és el is árulunk pár tippet, hogyan kell kitűnni a tömegből.

SEO és keresőoptimalizálás kérdésekben igyekszünk majd megosztani veletek pár olyan trükköt, amivel gyorsan és hatékonyan tudtok remek weboldalakat kialakítani.


MINŐSÉGI FÉNYKÉPEKET SZERETNE?

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!


KAPCSOLAT