Jó helyen dolgozol, szereted a munkahelyed és a munkatársaidat is, és itt a karácsony! Ezzel együtt ismét jön egy átlagos karácsonyi party, amit jobbára az iroda területe biztosít, az íróasztalok széttolásával és némi falra eszkábált girlanddal. A hangulat megkoronázásaként jöhet az elmaradhatatlan bolti tojáslikőr, amit műanyag pohárból szürcsölgettek két “Last Chistmass” és “Csavard fel a szőnyeget” karaoke szám között.

Tudjuk, hogy jobbat érdemeltek!
Idén megváltoztatjuk a karácsonyi party fogalmát. Kinyitjuk ki a TUK TUK Bár kapuit, hogy életetek legjobb karácsonyi ünneplését rendezhessétek meg nálunk!

Mitől is lehet ez a legjobb?
Az exkluzív Andrássy útról befordulva a Paulay Ede utcában található a kifinomult és designos jegyekkel megáldott TUK TUK Bár, ami tökéletes helyet biztosít. A Kelet- Ázsiai és Japán hangulatot idéző berendezés – a kanapétól kezdve egészen az étkészlet utolsó darabjáig -, melyek mind tudatos tervezés eredményei. A belső tér egyszerre 25 fő kényelmesen szórakozására van kialakítva így egy családos vagy céges összejövetelhez bensőséges légkört tud teremteni.

IMG_0218

A bolti tojáslikőrt felváltva különleges Signature koktélokat kortyolgathattok, amit kívánságotok szerint készítünk el. Szereted a málnát és a bazsalikomot? No meg persze a jó minőségű vodkát, de nem tudod, hogy jön össze ez mind egy koktélban? Megmutatjuk! Profi bártendereink lesik minden vágyad. Céljuk, hogy ne csak italokat, hanem élményeket is keverjenek számotokra.
Mond el. hogy mi a szíved vágya, és ők megalkotják neked. Így minden új, és általad kigondolt koktél akár egy karácsonyi meglepetésnek is lehet. A friss hozzávalóknak köszönhetően minden cseppje igazi ünnepet varázsol a szádba, amiért hidd el még a Mikulás és a krampuszai is felváltanák a pohár tejet és a sütit.

Ha szeretnél egy tökéletes karácsonyt a munkatársaid és a magad számára, nincs más dolgod mint felkeresni bennünket a + 36 1 343 1198 -os telefonszámon vagy a bar@casatibudapesthotel.com e-mail címen!