Lifeandmoney

Otthonteremtés

Hitelek, kölcsönök, kedvezmények, államitámogatások, babaváró és CSOK

Ha mégis hitelre lenne szükséged, van lehetőséged minden bank ajánlatát meghallgatni?
Életünk során bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy céljaink megvalósításához rövid, vagy hosszabb távra hitelre van szükségünk, azonban nehéz átlátni és megtalálni a legkedvezőbb megoldást a különböző bankok kínálta lehetőségek útvesztőjében. Munkaidő végével képtelenség minden bankfiókba eljutni és ajánlatot kérni. Ezt a terhet mi levesszük ügyfeleink válláról, megvizsgáljuk, bemutatjuk a lehetőségeket és közösen kiválasztjuk a legmegfelelőbb ajánlatot.
Tisztában vagy a lehetőségeiddel?
A bankvilág számtalan hirdetéssel és reklámmal gondoskodik arról, hogy felhívja a figyelmet az általa kínált lehetőségekre. Mégis nagyon nehéz felelősen dönteni ebben a kérdésben. Nem mindegy, hogy hány évre kötelezzük el magunkat és mekkora anyagi terhet teszünk a családi költségvetésre. Lehet, hogy a manapság nagyon kedvelt személyi hitellel járunk jobban mivel annak visszatörlesztése rövidebb idő alatt történik de lehet, hogy érdemes egy hosszabb távú kedvezményez kamatozású hitelbe belevágni, ha megfelelünk a feltételeknek.
Tudod, hogy milyen kedvezményekre támogatásokra vagy jogosult?
Az állam számtalan kedvezménnyel támogatja a fiatalokat a saját otthon megteremtésében, az első lakás vagy családi ház megvásárlása, építése kapcsán. Érdemes már időben végig gondolni a terveinket, logikusan felépíteni a jövőnket, hogy minden szempontból felkészültek legyünk egy hitelfelvételre és a legkedvezőbb megoldások segítségével érjünk célba.
Hallottál a babaváró hitelről?
Jelenleg a piacon újdonságként hat a fiatalokat gyermekvállalásra ösztönző babaváró hitel. Ez a kamatmentes kölcsön nagyszerű kiegészítése lehet az életkezdéshez egyébként is felvenni szánt hiteleknek, arról nem is beszélve, hogy a gyermekek születésével fokozatosan elengedi az állam a visszafizetendő összeg egy részét. A hitel felvételekor azonban ugyanúgy meg kell felelni a különböző hitelezési szabályoknak, ezért érdemes ezekről idejekorán tájékozódni és felkészülni rá, mielőtt bemegyünk egy bankfiókba. Ezeknek a szabályoknak az ismertetésében a hitelképessé válásban és a megfelelő bankfiókba való irányítással tudunk segíteni kedves leendő ügyfeleinknek.

Töltsd ki űrlapunkat és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Elkészítjük neked azt a személyes pénzügyi analízist, ami alapján érdemben tudsz gondolkodni a jövődről és lehetővé válik számodra a tudatos felkészülés a nyugdíjas éveidre.

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. Adatkezelési tájékoztató megtekintése