Lifeandmoney

Magánorvosi ellátás

Avagy esély a gyógyulásra

Elégedett vagy az állami egészségügy által nyújtott lehetőségekkel?
Bizonyára már Te is találkoztál valamilyen formában azzal a problémával, ami a mai állami egészségügyi ellátást sújtja. Konkrétan nincs elegendő pénz a megfelelő orvosi ellátásra, illetve a különböző egészségügyi intézmények fenntartására. A helyzetet csak súlyosbítja, hogy az ebben a szférában dolgozók körében a méltánytalan alacsony bérezés miatt hatalmas méreteket ölt az elvándorlás, a külföldi munkavállalás és mi itt maradunk megfelelő számú szakorvos és egészségügyi személyzet nélkül.
Hol és milyen körülmények között lenne lehetőséged a megfelelő orvosi ellátásra szükség esetén?
Mindez komoly munkaerőhiányhoz, folyamatosan romló és egyre elavultabb felszereltséghez, méltánytalan körülményekhez, kórházi osztályok bezárásához, a vizsgálatok tekintetében pedig egyre növekvő várakozási időhöz vezet.
Szerinted rövidebb ideig tartana a gyúgyulásod, ha nem kellene hónapokat várnod egy-egy vizsgálatra?
Azonban az egészségünknél nincs fontosabb és amikor egy betegség bekövetkezik nem mindegy, hogy milyen gyorsan jutunk el a megfelelő vizsgálatokra, hogy milyen gyorsan tudják a szakorvosok felállítani a helyes diagnózist és milyen gyorsan kezdődik meg a megfelelő kezelés.
Lenne lehetőséged megfizetni a magánorvost, az esetleges külföldi gyógykezeléseket vagy elismert specialistákat?
Persze mindenki lehetőség szerint a legmagasabb szintű kezelésben szeretne részesülni, illetve szeretné részesíteni család tagjait a mielőbbi gyógyulás reményében, ami sajnos elképzelhető, hogy hazánkban éppen a jelenlegi helyzet miatt nem áll rendelkezésre, vagy csak hosszú várakozás után elérhető, ami már késő. Erre helyzetre is van megoldás, mégpedig a magánorvosi ellátás, ami a leggyorsabb és a legmegfelelőbb választás lehet akár itthon, akár külföldön. Hátránya pedig pont az a tényező, ami az állami egészségügyi ellátásra szorít minket – az ára.
Van hozzáférésed korlátlan magánorvosi ellátáshoz?
Arról nem is beszélve, hogy milyen nagy jelentősége van a megfelelő prevenciónak, hiszen, ha valaki rendszeresen jár szűrésekre akkor nagy eséllyel a probléma teljes kialakulása előtt elkezdhetik a kezelését. A magánklinikák kiváló és teljes körű prevenciós szűréseket, valamint gyors állapotfelmérést, diagnosztikát kínálnak, várakozási idő és sorban állás nélkül. Ilyenkor a páciens időpontra érkezik és magas színvonalú ellátásban részesül a legmodernebb berendezések segítségével, gyors orvosi véleményre számíthat egy kellemes hangulatú, minőségi környezetben. Minimális havi díjjal indíthatók azok az egészségbiztosítások, amik lehetővé teszik, hogy ne szoruljunk az állami egészségügyre és soron kívül orvoshoz kerüljünk. Az ilyen egészségbiztosítási csomagokhoz igény szerint extra szolgáltatásokat kérhetünk, mint a magánkórházi ellátás vagy az egész világra kiterjedő külföldi gyógykezelés.

Töltsd ki űrlapunkat és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Elkészítjük neked azt a személyes pénzügyi analízist, ami alapján érdemben tudsz gondolkodni a jövődről és lehetővé válik számodra a tudatos felkészülés a nyugdíjas éveidre.

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. Adatkezelési tájékoztató megtekintése