Lifeandmoney

Anyagi háttér gyermekünknek

Taníttatásra, életkezdésre

Szeretnéd anyagilag segíteni a gyermeked/gyermekeidet a felnőtté válás során?
Gyermekeinknek mindent szeretnénk megadni, amire csak szüksége lehet ahhoz, hogy egészséges, jól képzett, sikeres felnőtté váljon. Az iskolai tanulmányok mellett tehetségének kibontakoztatásához, az egészséges életmódjának kialakításához, számtalan szakkör, egyéni foglalkozás, nyelvtanfolyam, valamint sportolási lehetőség szükséges, amit a szülőknek kell finanszírozni.
Tisztában vagy vele, hogy mennyibe kerül a tandíj a felsőoktatási intézményekben?
A felsőfokú tanulmányok finanszírozása nagy terhet ró a családokra, ha nem készülnek fel rá időben. Ilyenkor a tetemes tandíj és számtalan egyéni képzés mellett felmerül a lakhatás és az utazás kérdése is. Sok szülő úgy gondolja, hogy a költségtérítéses kollégium vagy albérlet helyett célszerűbb egy saját lakás megvásárlása az adott helyen, az utazás tekintetében pedig ilyenkor már felmerül az első autó gondolata.
Gondolkodtál már azon, hogy mekkora összeggel szeretnél beszállni az első autójába, lakásába, esküvőjébe?
Az első munkahely után előbb-utóbb mindenkinél szóba kerül az önálló élet megkezdése és a családalapítás. Ez szülői segítség nélkül nagyon nehezen megvalósítható. Ebben a helyzetben bármekkora szülői támogatás segítség ahhoz, hogy gyermekünknek minél kevesebb hitelre legyen szüksége már az élete elején. A szülő által – még idejében – elindított havi megtakarítás csodákra képes a gyermek életében – megkönnyítve ezzel a felmerülő anyagi nehézségeket.

Töltsd ki űrlapunkat és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Elkészítjük neked azt a személyes pénzügyi analízist, ami alapján érdemben tudsz gondolkodni a jövődről és lehetővé válik számodra a tudatos felkészülés a nyugdíjas éveidre.

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. Adatkezelési tájékoztató megtekintése