Ahogy megszületik a kis lurkó az életünk teljesen új irányt vesz.

Minden pillanatod bébipapi a törlőkendő és a játszóházak szentháromsága határozza meg.  Az napjaid változatossági foka nem sajnos döntöget rekordokat és az ételek terén is leragadtál az almapürénél na és persze a tört krumplinál.

Ugye, hogy Te is vágynál már valami újdonságra, ízes ételekre és egy laza kikapcsolódásra?

BuddhaExpressThaiWokBar

Nehéz gyerkőcökkel jó helyet találni, érezzük mi is jól magunkat, együnk finomat és “felnőtteset” úgy, hogy közben a csöppségek se unják el az estét. Van egy jó hírünk! Mi tudunk ilyen helyet.

Buddha Express Thai WokBar

Itt a gyerekek várakozás közben a direkt számukra kialakított kuckódban játszhatnak, amíg mi beszélgetünk, “felnőttes” dolgokat csinálunk vagy várjuk a finomságokat. Így egy percet sem kell azon aggódni mit csinál a csöppség. Ha pedig vasárnapi ebéd vagy vacsi gyanánt térnétek be, a gyerkőc ingyenes gyermekmenüvel tömheti meg a pocakját!

IMG_0961

Na de a felnőttekről se feledkezzünk meg,  természetesen Ők is találnak kedvükre valót a finomabbnál finomabb thai ételkülönlegességekből, amik új kapukat nyithatnak meg az ízek kavalkádja felé. Az ételekhez kizárólag friss hozzávalók és illatos fűszerek kerülnek felhasználásra, melyek hozzájárulnak, hogy minden étkezés igazi élménnyé válhasson. Kóstolhatunk pl. kókuszlevest, különféle sushikat és tradicionális thai ételeket is.

IMG_0082

Egy szó, mint száz kapd fel a porontyot és irány a hozzád legközelebb lévő Buddha Original!

www.buddhaoriginal.hu

1066 Budapest, Teréz Krt. 46.