De mindig ugyanaz a kérdés: hol együnk?

Ha ez alkalommal a távol-keleti ízek világába szeretnél elkalandozni, akkor egyszerűsítjük a választást: irány valamelyik Buddha Thai Wokbar. Már csak azon kell elgondolkoznod, hogy éppen milyen környezetben szeretnéd elfogyasztani a sok-sok finomságot. Nem mindegy, hogy csupán egy gyors ebédre, esetleg vacsorára vágysz, vagy szeretnél hosszabban ejtőzni a thai konyha szépségeiben, a barátaiddal együtt.

3 eltérő stílusú éttermük pont az ilyen különböző igények kielégítésére alakították ki.

Buddha Original

buddha-original

Oh igen, ez az a hely, ami a hosszú csajos beszélgetésekhez, a családi ebédekhez vagy a meghitt romantikus vacsikhoz tökéletes választás. Gyönyörű és dizájnos kialakításának köszönhetően igazi kultikus környezetben érezhetitek magatokat, ami nem csak a berendezés stílusán, de a tradicionális ételekkel felszerelt étlapon is tükröződik. Ezen felül a távol-keleti konyha egy másik gyöngyszeméből is itt találjátok a legfinomabb falatokat – kiváló sushi mestereink a bőséges kínálatról ezen a téren is gondoskodnak.

Buddha Express

buddha-express

Nevezhetnénk amolyan gyorsétteremnek, de akkor szentségtörést követnénk el, ugyanis ezeket az ételeket egy szövegkörnyezetben se lehet említeni a megszokott gyorsétteremi koszttal.

Itt az ételek hozzávalóit szinte még frissen szedik és természetesen az isteni thai ízek zamatát sem mellőzik. A trendi környezetben pedig a falatozást is igazi élménnyé varázsolják.

Buddha Mini

buddha-mini

Jössz – választasz – mész! Sietősre kell venned a dolgot, de így se akarsz lemondani az eredeti Buddhás finomságokról? A Buddha Minit pont Neked találták ki! Pici, komfortos és percek alatt eléd kerülnek a harapnivalók. Természetesen az ételek frissességéből és a minőségi hozzávalókból itt sem adtak alább, így minden étel szerelem első falatra!

… ezek után már csak azt kell kitalálnod, ma melyik finomsággal kényeztesd magad!

www.buddhaoriginal.hu

Buddha Original:

1066 Budapest, Teréz Krt. 46.
1050 Budapest, Október 6. utca. 10.

Buddha Express:

1055 Budapest, Szent István krt. 11.

Buddha Mini:

1077 Budapest, Wesselényi u. 18.
1061 Budapest, Király utca 24.

Email: info@buddhaoriginal.hu
Telefon: +36 70 670 60 81
Facebook: facebook.com/BuddhaExpressThaiWokBar
Instagram: instagram.com/buddhaOriginal