Egy világ rajong érte, szinte minden nap képesek lennénk degeszre enni magunkat vele, ráadásul az egészségünkre és a lelkivilágunkra is pozitív hatást gyakorol. Bár az evése néha problémákkal állítja szembe a kevesebb kézügyességgel rendelkezőket, de ez még senkinek nem okozott komoly problémát abban, hogy 10 perc alatt egy fél tálcányit tüntessen el belőle.

Millió változata létezik. Van vega, halas, magvas, nevezik Nigirinek, Makinak, kifordítottnak, sőt még édes változatában is kényeztethet.

Na de mi az a dolog, amiről ilyen ódákat lehet zengeni.

Csak nem a mennyei sushi?

DE!

A Buddha Express Thai Wok Bar ezekért a dolgokért hirdetett kampányt a rendszeres sushi fogyasztás mellett. Elhatározta, hogy a város egyik legolcsóbb, de a legfinomabb sushiját kínálja vendégei számára.

Rendszeres sushi fogyasztás VS. inkább nem, köszi 1:0

buddha-original-sushi-budapest

Na és ha nem csak a hétköznapokban szeretnénk csemegézni, hanem akár party-kon is? Mert hát mi lehetne jobb annál, mint egy céges bulin, családi összejövetelen vagy csajos estén sushival tömhetjük a pocakunkat. Itt lépett ételbe a partitál gondolata és megvalósítása.

Rendszeres sushi fogyasztás VS. inkább nem, köszi 2:0

buddha-sushi-partitál

Tudjuk, hogy egy átmulatott éjszaka vagy egy dolgos nap után nem mindig olyan könnyű össze szedelődzködni és elindulni otthonról, ha hirtelen egy finomságokkal, friss zöldségekkel és hallal tömött sushira vágysz. Így mivel a Buddha Original elkötelezett híve a fogyasztásának, kitalálta, hogy miért ne lehetne házhozszállítást is vállalni.

Rendszeres sushi fogyasztás VS. inkább nem, köszi  3:0

sushi-hazhozszallitas

A versenyünket 3:0-al záruk, így már egy kifogást se találhatunk, amiért ne lehetne szinte minden nap ezt az igazi japán különlegességet vacsorázni, ebédelni sőt akár reggelizni is.

 

www.buddhaoriginal.hu